![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#2 (permalink) |
|
Pozitif Seyir Isınma Turları
![]() |
Cevap: Kadıköy'de yenilmezlik serisi 14 oldu
umaRım boyLe dvm edERR ![]() ![]() ..Hep Destek.. Tam DeSTek.... ![]() ![]() ![]()
bakmazsaN bakmaM---->merakLıN deiLim konu$mazsaN konu$maM---->çeNesi Dü$ük deiLim güLmezseN güLmeM---->daLgacı deiLim yaLanLarıNı diNLemeM---->yaLaka deiLim marKa merakıM yoK---->$ekiLci deiLim kawga ederiM---->korkak deiLim küfüR ederiM---->pek terbieLi deiLim güzeLim demeM---->mankeN deiLim süper zeKayıM demeM---->biLim adaMı deiLim atıp,tutmam---->koLpa deiLim geL demezseN geLmeM---->yüssüz deiLim git derseN kaLmaM---->aciz deiLim dü$eni kaLdırırıM---->fesat deiLim arkadaN konu$maM---->dedikOducu deiLim daMar dinLemeM---->arabeskçi deiLim çoK ağLamaM---->suLugöz deiLim saygısız dawranmaM---->kaba deiLim herkeSi sewemeM---->gönLü geni$ deiLim ..gamzEE..![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Aktif Üye
![]() |
Böylece GS ye verilecek 5.5 Milyon euro yuda fazladan kasaya koyduk...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Aktif Üye
![]() |
yaşaaa fenerbahçeeeeeeee
|
| The Following User Says Thank You to opRA For This Useful Post: |
FoRcA ShQiPeRiA (28-08-2008)
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Aktif Üye
![]() |
[quote=CesurYüreK;253651]5 hafta sonra galibiyet serisi denen şey çimlere gömülecek...
![]() şike bahçeeeee... [/quoteKasım ın altısına değilde 16 sına denk gelirse belki...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu fehmi tarafından (28-08-2008 Saat 11:51 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to fehmi For This Useful Post: |
FoRcA ShQiPeRiA (28-08-2008)
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Paylaşımcı ÜYE
![]() |
Alıntı:
Niye bizi çekemiyorsun anlamadim ![]() Dünya bir günlük değil 5 hafta sonrada görüşrüz ![]()
|
|
|