![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#5 (permalink) |
|
Paylaşımcı ÜYE
![]() |
Cevap: Mozillamı explorermi?
Mozilladan daha iyi birşey war Opera bunu tek geçerim
![]() Ben 3unude kullaniyorum Mesela oyuna giriceğim zaman opera kullaniyorum forum sitelerine giriceğim zaman Explorer kullaniyorum youtube'yi falan açicağim zamanda mozilla kullaniyorum Peki ben hangi seçeneği işaretliyicem gerçi mozillayi tıkladimda ![]()
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Her Şey Düşlerle Başlar
|
mozilla explrerdan %80 daha hızlı...forummumuzda mozilla kullanmanız tavsiye edilir
Microsoft Daha Kötüsünü Yapana Kadar En Kötüsü Vista! ![]() "Bayram gelmiş neyime Kan damlar yüreğime... Yine bir bayram ah, ayrı geçti böyle! Şu gurbet elde, memleket hasretiyle " ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Paylaşımcı ÜYE
![]() |
Operayi şiddetle tavsiye ederim mozilladan daha kaliteli ve hızlı sunduğu özelliklerle mozillanin havasini söndürüyor
![]()
|
|